Ραφαελα Σπανουδακη - Στίβος: Εκτός ημιτελικών η Σπανουδάκη στα 100 μ. | in.gr : Αρχική ετικέτες δημοσιεύσεις με ετικέτες ραφαέλα σπανουδάκη χατζηρήγα.

Ραφαελα Σπανουδακη - Στίβος: Εκτός ημιτελικών η Σπανουδάκη στα 100 μ. | in.gr : Αρχική ετικέτες δημοσιεύσεις με ετικέτες ραφαέλα σπανουδάκη χατζηρήγα.. 52.89 ειρήνη βασιλείου (αμεινίας μεσογείων) πανελλήνιο πρωτάθλημα α/γ, πάτρα (5/6). Η ραφαέλα σπανουδάκη (γσ ηλιούπολης) στην τελευταία της κούρσα στη σεζόν κατάφερε να κάνει στα 200 μ. Η ραφαέλα σπανουδάκη συμμετείχε στον δεύτερο προκριματικό των 200 μέτρων των ολυμπιακών αγώνων, ενώ με επίδοση 23.16 έμεινε στην 5η θέση, παίρνοντας ωστόσο το εισιτήριο για τον ημιτελικό. Με υψηλές προσδοκίες πάει στο παγκόσμιο κλειστού στίβου η ελληνική αποστολή. Ντεμπούτο στο παγκόσμιο για τη ραφαέλα σπανουδάκη.

Γυναικών στους ολυμπιακούς αγώνες του τόκιο, καθώς τερμάτισε στην 5η θέση με 23.16. Born 7 june 1994), is a greek sprinter. Σπορ 18 ιουλίου 2020, 19:38. Στον τελικό του ευρωπαϊκού στίβου οι τεντόγλου, σκαρβέλης, αναστασάκης. Η ραφαέλα σπανουδάκη συμμετείχε στον δεύτερο προκριματικό των 200 μέτρων των ολυμπιακών αγώνων, ενώ με επίδοση 23.16 έμεινε στην 5η θέση, παίρνοντας ωστόσο το εισιτήριο για τον ημιτελικό.

Σούπερ μάρκετ: Σενάρια για είσοδο μόνο με αρνητικό self ...
Σούπερ μάρκετ: Σενάρια για είσοδο μόνο με αρνητικό self ... from thecaller.gr
Σπορ 18 ιουλίου 2020, 19:38. Καλή παρουσία πραγματοποίησε η ραφαέλα σπανουδάκη στον προκριματικό των 200 μέτρων στους ολυμπιακούς αγώνες του τόκιο. Γυναικών στους ολυμπιακούς αγώνες του τόκιο, καθώς τερμάτισε στην 5η θέση με 23.16. All posts tagged ραφαέλα σπανουδάκη. Η ελληνίδα έτρεξε στην δεύτερη προκριματική σειρά της απόστασης. 7 ιουνίου 1994 στη ρόδο) είναι ελληνίδα αθλήτρια του στίβου. Καλή παρουσία πραγματοποίησε η ραφαέλα σπανουδάκη στον προκριματικό των 200 μέτρων στους ολυμπιακούς αγώνες του τόκιο. Σε σειρά… φωτιά έτρεξε η ραφαέλα σπανουδάκη στα προκριματικά των 200 μέτρων και κατάφερε να μπει μέσω χρόνου στον τελικό.

She competed in the 60 metres event at the 2018 iaaf world indoor championships.

52.89 ειρήνη βασιλείου (αμεινίας μεσογείων) πανελλήνιο πρωτάθλημα α/γ, πάτρα (5/6). Κώστας δουβαλίδης και ραφαέλα σπανουδάκη κατέκτησαν χάλκινα μετάλλια. All posts tagged ραφαέλα σπανουδάκη. Η ελληνίδα έτρεξε στην δεύτερη προκριματική σειρά της απόστασης. Συμμετέχει στο αγώνισμα των 100 και 200 μέτρων. Η ραφαέλα σπανουδάκη (γσ ηλιούπολης) στην τελευταία της κούρσα στη σεζόν κατάφερε να κάνει στα 200 μ. Η πρωταθλήτρια των σπριντ από την έβδομη διαδρομή προσπάθησε. Η ραφαέλα σπανουδάκη προκρίθηκε στον ημιτελικό των 60 μέτρων του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος κλειστού στίβου που διεξάγεται στο. Η ραφαέλα σπανουδάκη από τη περσινή ακόμη χρονιά είχε δηλώσει πως ο στόχος της ήταν η η ραφαέλα σπανουδάκη προέρχεται από μία σειρά εξαιρετικών εμφανίσεων στη διάρκεια της οποίας. Η σπανουδάκη έτρεξε στην δεύτερη. Η σπανουδάκη, τερμάτισε 5η με επίδοση 11:45 και. Η ραφαέλα σπανουδάκη έγινε το 16ο μέλος της ελληνικής αποστολής για το παγκόσμιο πρωτάθλημα στίβου και μόλις χθες ο σεγασ έλαβε την πρώτη πρόσκληση για ελληνίδα αθλήτρια. Η ραφαέλα σπανουδάκη αποκλείσθηκε από τον ημιτελικό των 100 μέτρων στους ολυμπιακούς αγώνες του τόκιο.

Την κούρσα που έψαχνε και παράλληλα να ολοκληρώσει με τον καλύτερο τρόπο την. Ετησια εκδηλωση τιμητικων βραβευσεων ελληνικησ ολυμπιακησ επιτροπησ. Τέταρτος ο φιλιππίδης, στην πέμπτη θέση δουβαλίδης, σπανουδάκη (vids). Η πρωταθλήτρια των σπριντ από την έβδομη διαδρομή προσπάθησε. Αρχική ετικέτες δημοσιεύσεις με ετικέτες ραφαέλα σπανουδάκη χατζηρήγα.

new1
new1 from gym-tylis.ira.sch.gr
Η ραφαέλα σπανουδάκη από τη περσινή ακόμη χρονιά είχε δηλώσει πως ο στόχος της ήταν η η ραφαέλα σπανουδάκη προέρχεται από μία σειρά εξαιρετικών εμφανίσεων στη διάρκεια της οποίας. Αρχική ετικέτες δημοσιεύσεις με ετικέτες ραφαέλα σπανουδάκη χατζηρήγα. Γυναικών στους ολυμπιακούς αγώνες του τόκιο, καθώς τερμάτισε στην 5η θέση με 23.16. Η ραφαέλα σπανουδάκη (γσ ηλιούπολης) στην τελευταία της κούρσα στη σεζόν κατάφερε να κάνει στα 200 μ. 06:15 ερτ2 ραφαέλα σπανουδάκη 100μ. Στο μπέρμιγχαμ βρίσκονται ήδη για να συμμετάσχουν στο παγκόσμιο πρωτάθλημα. Η πρωταθλήτρια των σπριντ από την έβδομη διαδρομή προσπάθησε. Ντεμπούτο στο παγκόσμιο για τη ραφαέλα σπανουδάκη.

She competed in the 60 metres event at the 2018 iaaf world indoor championships.

Σε σειρά… φωτιά έτρεξε η ραφαέλα σπανουδάκη στα προκριματικά των 200 μέτρων και κατάφερε να μπει μέσω χρόνου στον τελικό. Ραφαέλα σπανουδάκη πριν το παγκόσμιο πρωτάθλημα στίβου στη ντόχα 2019. Στο μπέρμιγχαμ βρίσκονται ήδη για να συμμετάσχουν στο παγκόσμιο πρωτάθλημα. She competed in the 60 metres event at the 2018 iaaf world indoor championships. Συμμετέχει στο αγώνισμα των 100 και 200 μέτρων. Στους μεσογειακούς αγώνες 2018 κέρδισε το ασημένιο μετάλλιο. Η σπανουδάκη έτρεξε στην δεύτερη. 06:15 ερτ2 ραφαέλα σπανουδάκη 100μ. Η ραφαέλα σπανουδάκη από τη περσινή ακόμη χρονιά είχε δηλώσει πως ο στόχος της ήταν η η ραφαέλα σπανουδάκη προέρχεται από μία σειρά εξαιρετικών εμφανίσεων στη διάρκεια της οποίας. Ντεμπούτο στο παγκόσμιο για τη ραφαέλα σπανουδάκη. 52.89 ειρήνη βασιλείου (αμεινίας μεσογείων) πανελλήνιο πρωτάθλημα α/γ, πάτρα (5/6). Ηταν η 5η κούρσα μου για φέτος, δεν περίμενα να κάνω ατομικό ρεκόρ (23.16) έκανα 23.20 αλλά μπορούσα κάτω από αυτόν τον χρόνο. Η ραφαέλα σπανουδάκη δεν τα κατάφερε στη δεύτερη προκριματική σειρά των 200μ.

Η ραφαέλα σπανουδάκη από τη περσινή ακόμη χρονιά είχε δηλώσει πως ο στόχος της ήταν η η ραφαέλα σπανουδάκη προέρχεται από μία σειρά εξαιρετικών εμφανίσεων στη διάρκεια της οποίας. Η ελληνίδα πρωταθλήτρια τερμάτισε στην 5η θέση. Στο μπέρμιγχαμ βρίσκονται ήδη για να συμμετάσχουν στο παγκόσμιο πρωτάθλημα. Η ραφαέλα σπανουδάκη δεν τα κατάφερε στη δεύτερη προκριματική σειρά των 200μ. Η σπανουδάκη έτρεξε στην δεύτερη.

Ολυμπιακοί Αγώνες, Στίβος: Οι προσπάθειες του Μίλτου ...
Ολυμπιακοί Αγώνες, Στίβος: Οι προσπάθειες του Μίλτου ... from i1.prth.gr
Δύο ελληνικά μετάλλια στον στίβο. Ραφαέλα σπανουδάκη πριν το παγκόσμιο πρωτάθλημα στίβου στη ντόχα 2019. Στο μπέρμιγχαμ βρίσκονται ήδη για να συμμετάσχουν στο παγκόσμιο πρωτάθλημα. Στον τελικό του ευρωπαϊκού στίβου οι τεντόγλου, σκαρβέλης, αναστασάκης. Σπορ 18 ιουλίου 2020, 19:38. Η ραφαέλα σπανουδάκη δεν τα κατάφερε στη δεύτερη προκριματική σειρά των 200μ. Η ραφαέλα σπανουδάκη αποκλείσθηκε από τον ημιτελικό των 100 μέτρων στους ολυμπιακούς αγώνες του τόκιο. Η ραφαέλα σπανουδάκη τερμάτισε πέμπτη στην προκριματική σειρά των 100μ με χρόνο 11.46 και συνολικά κατέλαβε την 35η θέση στο συγκεκριμένο αγώνισμα στους ολυμπιακούς αγώνες.

Τέταρτος ο φιλιππίδης, στην πέμπτη θέση δουβαλίδης, σπανουδάκη (vids).

52.89 ειρήνη βασιλείου (αμεινίας μεσογείων) πανελλήνιο πρωτάθλημα α/γ, πάτρα (5/6). Το δικό της μήνυμα για τη «μάχη» που δίνουμε όλοι κατά του κορωνοϊού, θέλησε να στείλει η ραφαέλα σπανουδάκη, με ανάρτηση της στα social media. Καλή παρουσία πραγματοποίησε η ραφαέλα σπανουδάκη στον προκριματικό των 200 μέτρων στους ολυμπιακούς αγώνες του τόκιο. Τέταρτος ο φιλιππίδης, στην πέμπτη θέση δουβαλίδης, σπανουδάκη (vids). Η ραφαέλα σπανουδάκη (γσ ηλιούπολης) στην τελευταία της κούρσα στη σεζόν κατάφερε να κάνει στα 200 μ. Η σπανουδάκη έτρεξε στην δεύτερη. Ακυρώθηκε η ραφαέλα σπανουδάκη στα 60μ. Στο μπέρμιγχαμ βρίσκονται ήδη για να συμμετάσχουν στο παγκόσμιο πρωτάθλημα. Η σπανουδάκη, τερμάτισε 5η με επίδοση 11:45 και. Ραφαέλα σπανουδάκη πριν το παγκόσμιο πρωτάθλημα στίβου στη ντόχα 2019. Η ραφαέλα σπανουδάκη έγινε το 16ο μέλος της ελληνικής αποστολής για το παγκόσμιο πρωτάθλημα στίβου και μόλις χθες ο σεγασ έλαβε την πρώτη πρόσκληση για ελληνίδα αθλήτρια. Γυναικών στους ολυμπιακούς αγώνες του τόκιο, καθώς τερμάτισε στην 5η θέση με 23.16. Ηταν η 5η κούρσα μου για φέτος, δεν περίμενα να κάνω ατομικό ρεκόρ (23.16) έκανα 23.20 αλλά μπορούσα κάτω από αυτόν τον χρόνο.

Lebih baru Lebih lama