Oslofjordtunnelen Stengt : Tunnel-brann - Oslofjordtunnelen blir trolig stengt i lang ... / Oslofjordtunnelen) is a subsea road tunnel which traverses the oslofjord, connecting hurum and frogn in norway.

Oslofjordtunnelen Stengt : Tunnel-brann - Oslofjordtunnelen blir trolig stengt i lang ... / Oslofjordtunnelen) is a subsea road tunnel which traverses the oslofjord, connecting hurum and frogn in norway.. Tunnelen må stenges på kort varsel for berging av en personbil med stopp. Посмотрите твиты по теме «#oslofjordtunnelen» в твиттере. Oslofjordtunnelen stengt for andre gang. Oslofjordtunnelen er stengt i snitt èn gang annenhver dag. Oslofjordtunnelen er stengt en liten stund fremover, etter en trafikkulykke mellom en personbil og en lastebil.

En tjeneste for enkelt se om oslofjordtunnelen (ev 134) er stengt eller åpen. Lastebil med stans i retning drammen og bilberging i retning drøbakk. Oslofjordtunnelen måtte stenges i retning drøbak. Ingen skadet, men tunnelen holdes stengt i flere timer fortsatt. E134 #oslofjordtunnelen stenges i begge retninger.

Oslofjordtunnelen stengt - Tu.no
Oslofjordtunnelen stengt - Tu.no from img.gfx.no
Oslofjordtunnelen blir stengt fra klokken 20 tirsdag kveld til klokken 05.30 onsdag morgen. E134 #oslofjordtunnelen, i retning mot drøbak: Rundt klokken 13.30 skriver vegtrafikksentralen at entreprenør er på stedet, og at tunnelen forblir stengt en stund fremover. Ingen skadet, men tunnelen holdes stengt i flere timer fortsatt. To personer er sendt til sykehus etter en frontkollisjon i oslofjordtunnelen tirsdag ettermiddag. Oslofjordtunnelen er stengt en liten stund fremover, etter en trafikkulykke mellom en personbil og en lastebil. Oslofjordtunnelen er stengt for trafikk natt til onsdag. Vegtrafikksentralen skriver på twitter at en tredel av viftene i tunnelen på e134 ikke er i drift på grunn av den tekniske feilen.

Rundt klokken 13.30 skriver vegtrafikksentralen at entreprenør er på stedet, og at tunnelen forblir stengt en stund fremover.

Det melder vegtrafikksentralen klokken 21.20 tirsdag kveld. Oslofjordtunnelen er stengt en liten stund fremover, etter en trafikkulykke mellom en personbil og en lastebil. Mandag denne uken måtte man stenge tunnelen hele fire ganger. Oslofjordtunnelen er stengt for trafikk natt til onsdag. Årsaken var gjenstander i vegen. Everything is on site here, from the vestfold coast, a golf course and a coastal path. Vel har det regnet mye. Tunnelen er stengt i begge retninger, og det er uvisst hvor lang tid det vil ta før den åpner igjen. Oslofjordtunnelen er stengt i retning hurum grunnet vogntog med motortrøbbel. Oslofjordtunnelen blir stengt i minst to til tre uker, opplyser statens vegvesen. Oslofjordtunnelen stenges midlertidig for tunge kjøretøy. Oslofjordtunnelen er stengt i snitt èn gang annenhver dag. Посмотрите твиты по теме «#oslofjordtunnelen» в твиттере.

Oslofjordtunnellen stengt på grunn av. Lastebil med stans i retning drammen og bilberging i retning drøbakk. Uvisst hvor lenge dette vil vare, skriver vegtrafikksentralen øst litt etter klokken 06:30. To personer er sendt til sykehus etter en frontkollisjon i oslofjordtunnelen tirsdag ettermiddag. Oslofjordtunnelen er stengt i begge retninger på grunn av et trafikkuhell.

Oslo Fjord Tunnelen
Oslo Fjord Tunnelen from www.venstre.no
Tunnelen er stengt i begge retninger, og det er uvisst hvor lang tid det vil ta før den åpner igjen. Tømmingen av vannet som samlet seg i tunnelbunnen, tar lengre tid enn beregnet. Oslofjordtunnelen er stengt i begge retninger på grunn av et trafikkuhell. Oslofjordtunnelen stengt i retning drammen. Посмотрите твиты по теме «#oslofjordtunnelen» в твиттере. Det var vegtrafikksentralen øst som meldte det klokken 11:42. Bompengeselskapet vegfinans oslofjordtunnelen as står for delfinansieringen av utbyggingen av rv. Stengingen skjer i forbindelse med en øvelse, skriver vegtrafikksentralen øst på twitter.

Tirsdag morgen melder vegtrafikksentralen øst at oslofjordtunnelen har vært nødt til å stenge flere ganger.

Oslofjordtunnelen as ingeniør rybergs gate 99 3027 drammen. Bompengeselskapet vegfinans oslofjordtunnelen as står for delfinansieringen av utbyggingen av rv. Ingen skadet, men tunnelen holdes stengt i flere timer fortsatt. Oslofjordtunnelen er stengt etter at et vogntog har stanset i tunnelen i retning drøbak, meldte veitrafikksentralen 09.46 tirsdag morgen. Oslofjordtunnelen blir stengt fra klokken 20 tirsdag kveld til klokken 05.30 onsdag morgen. Oslofjordtunnelen stengt for andre gang. Everything is on site here, from the vestfold coast, a golf course and a coastal path. Oslofjordtunnelen er stengt etter at et vogntog har stanset i tunnelen i retning drøbak, melder veitrafikksentralen 09.46 tirsdag morgen. Oslofjordtunnelen måtte stenges i retning drøbak. Vel har det regnet mye. Lastebil med stans i retning drammen og bilberging i retning drøbakk. Oslofjordtunnelen ble stengt klokken 12, og da trafikken hopet. Vegtrafikksentralen skriver på twitter at en tredel av viftene i tunnelen på e134 ikke er i drift på grunn av den tekniske feilen.

Oslofjordtunnelen måtte stenges i retning drøbak. Oslofjordtunnelen stenges midlertidig for tunge kjøretøy. Oslofjordtunnellen stengt på grunn av. Skadene etter lastebilbrannen fredag er svært omfattende. Tunnelen er åpen for trafikk etter bilberging.

Lastebil sto i full fyr i Oslofjordtunnelen - Terje reddet ...
Lastebil sto i full fyr i Oslofjordtunnelen - Terje reddet ... from imbo.vgc.no
Oslofjordtunnelen) is a subsea road tunnel which traverses the oslofjord, connecting hurum and frogn in norway. E134 oslofjordtunnelen er stengt i begge retninger, meldte politiet øst på twitter klokken 06.30 onsdag morgen. Oslofjordtunnelen er stengt etter at et vogntog har stanset i tunnelen i retning drøbak, melder veitrafikksentralen 09.46 tirsdag morgen. Oslofjordtunnelen er stengt i snitt èn gang annenhver dag. To personer er sendt til sykehus etter en frontkollisjon i oslofjordtunnelen tirsdag ettermiddag. Bompengeselskapet vegfinans oslofjordtunnelen as står for delfinansieringen av utbyggingen av rv. Oslofjordtunnelen er stengt i begge retninger på grunn av et trafikkuhell. Посмотрите твиты по теме «#oslofjordtunnelen» в твиттере.

Tunnelen er stengt i begge retninger, og det er uvisst hvor lang tid det vil ta før den åpner igjen.

Dette melder vegtrafikksentral øst like før kl. E134 #oslofjordtunnelen stenges i begge retninger. Tunnelen er stengt i begge retninger, og det er uvisst hvor lang tid det vil ta før den åpner igjen. Посмотрите твиты по теме «#oslofjordtunnelen» в твиттере. Oslofjordtunnelen er stengt i begge retninger på grunn av et trafikkuhell. Det melder vegtrafikksentralen klokken 21.20 tirsdag kveld. Oslofjordtunnelen stengt i én retning. Stengingen skjer i forbindelse med en øvelse, skriver vegtrafikksentralen øst på twitter. Stengt tunnel er en tjeneste som skal gi deg et raskt overblikk om tunnelen eller veien du skal kjøre er stengt eller åpen. Oslofjordtunnelen blir stengt fra klokken 20 tirsdag kveld til klokken 05.30 onsdag morgen. Vel har det regnet mye. Oslofjordtunnelen måtte stenges i retning drøbak. Lastebil med stans i retning drammen og bilberging i retning drøbakk.

Oslofjordtunnelen er stengt i retning drøbak pga oslofjordtunnelen. Det var vegtrafikksentralen øst som meldte det klokken 11:42.
Lebih baru Lebih lama